סלדרין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/11/2013 | 10:49 | מאת: שרית

אני סובלת מדלקת מפרקים ניוונית. רציתילשאול האם תוסף התזונה סלדרין יכול לעזור?

שלום אין מידע בנושא בספרות הקונבנציונלית

07/11/2013 | 09:01 | מאת: שרית

רציתילשאול אותך מה כן יכול לעזור לי? אני סובלת מדלקת פרקים ניוונית באצבעות כפות הידיים (אני קלדנית שנים רבות) ובברכיים (עסקתי בריקוד שנים רבות).לקחתי מגה גלופלקס 3 חודשים - לא עזר לי. לקחתי "ארתריל" 6 חודשים לא עזר לי. יש לי מדרסים - זה טיפה עוזר לי. תרופות להפחתת דלקת - ניסיתי שני סוגים - לא עזר לי בכלל, גם לא לרגע. מה כן יכול לעזור לי?

מנהל פורום דלקות מפרקים