מיופתיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/11/2013 | 21:07 | מאת: סיגל

שלום רב בת 44 חולה 4 שנים מסקרלודרמה רינו ודלקת פרקים מטופלת במפטרה טרקליר מטררטוקסט וסנדימון לאחרונה חולשת שרירים בידיים וברגליים תחושת שרפה בעמידה הירדמות הרגליים הרופא חושד במיופתיה ושלח אותי לבדיקות נוספות לדעתו אין קשר בן המחלה הבסיסית לחולשת השרירים בזמנו נאמר לי שהמחלה סוערת ונרגעת אחרי שנה שנתיים של טיפול מסיבי כמו שאני מקבלת אצלי היא לא נעצרת היא רק מסתבכת האם לדעתך יש קשר בין המחלה לחשד למיופתיה ? האם ישנה אפשרות שהתרופות שאני לוקחת כבר לא משפיעות? האם יש תרופות אחרות שני יכולה לעבור ואולי לאזן את המחלה תודה סיגל

שלום תתכן מיופתיה כחלק מסקלרודרמה. ישנם סוגים שונים. יש לברר זאת כדי לבחון אם יש טיפול.

מנהל פורום דלקות מפרקים