האם זאת דלקת מפרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/10/2013 | 19:03 | מאת: מיכאל

שלום, אני גבר בן 30. זאת תקופה ארוכה (לפחות שנה אם לא יותר) יש לי בליטה בעצם באיזור המפרק של הבוהן בכף הרגל (כלומר חיבור הבוהן לכף הרגל, לא על הבוהן עצמה). הבליטה סטטית בגודלה, ומעט אדומה (לפעמים יותר ולפעמים פחות). תופעה דומה קיימת במפרק הברך. אציין שאין לי בעיה בתזוזה במפרקים אלו והם לא כואבים לי. מה יתכן והסיבה לכך? כיצד בודקים? האם זה עלול להחמיר? מה התרופה/פתרון? אציין כי אני בריא למעט משקל נמוך מהממוצע (נחשב כתת-משקל) בתודה מיכאל

שלום בתור התחלה ממליץ לצלם את שני המפרקים ולגשת עם הצילום לאורטופד או לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים