US כתפיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/09/2013 | 11:15 | מאת: יואל

שלום רב אני סובל מ - RA כבר מספר שנים שהשפיע בעיקר על כפות הידיים והרגליים בזמן בשנה האחרונה החלו כאבים בכתפיים והראומטולוג שלח אותי לעשות US אלו התוצאות שקיבלתי גידים של RC הודגמו שלמים משני הצדדים הסתיידות גסה בקוטר 1.0 ס"מ ב-SST משמאל,הסתיידות גסה בקוטר 1.3 ס"מ ב-SST מימין הסתיידות בקוטר 0.4 ס"מ ב-SSCT מימין תפליט קטן ב-SASDB מימין שינויים ארטרוטים קלים ב-ACJ בשני צדדים לסיכום- CALCIFIC TENDINOSIS דו צדדי כמתואר בבקשה אם הרופא יוכל לומר לי האם זה קשור למחלת הדלקת פרקים או שזה לא קשור ואם כן מה הטיפול המומלץ. תודה מראש וחג שמח.

שלום חלק מהממצאים יכולים להיות קשורים לדלקת המפרקים אך חלקם יכול להיות משני לגיל או לטראומה קודמת. הטיפול הוא פיזיוטרפיה לשמירה על טווחי התנועה של מפרק הכתף וטיפול אינטנסיבי בדלקת המפרקים

22/09/2013 | 13:10 | מאת: יואל

אני מודה לך מאד על התשובה המהירה

מנהל פורום דלקות מפרקים