בדיקת דם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/07/2013 | 20:15 | מאת: תקוה

עקב כאבים ברגליים ובידיים עשיתי בדיקות דם תשובה לבדיקה antinuclear ab adults הערך = 5.9 אוראה = 49 EGFR = 55 creatinin (b = 1.01

שלום לבדיקות יש משמעות רק בהקשר של התלונות. המידע מועט מידי כדי לעשות אבחנה

16/07/2013 | 21:09 | מאת: תקוה

ד"ר עודד קמחי שלום רב, בהמשך לשאלתי מאתמול לגבי ערכי הבדיקות שעברתי עקב כאבים ברגליים ובידיים עשיתי בדיקות דם תשובה לבדיקה : antinuclear ab adults הערך = 5.9 אוראה = 49 EGFR = 55 creatinin (b = 1.01. על איזה מידע מדובר האם על גילי שהוא 62 גובה 170 משקל 88 מה אומרים ערכים אלה דרך אגב האם התקררות קלה יכולה לשנות את ערכי הבדיקות הנ"ל תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים