כאב במפרק אצבע האמה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/05/2013 | 22:16 | מאת: רוית

בתי בת ה 10 סובלת מזה כחודשיים בכאבים במפרק האצבע (האצבע ליד האגודל)-ביד ימין. לא נראה נפיחות או אדמומיות ,אבל יש הגבלה בתנועה בכפיפת האצבע. רופא הילדים המליץ שתקח נורופיין 3 פעמים ביום למשך שבוע ואם זה לא יעזור לחזור אליו להמשך טיפול . מעוניינת בהמלצתך ודרך הטיפול. (הבת שלי מנגנת בפסנתר, אבל רק פעם בשבוע ולא באופן אינטנסיבי, וכמובן שימוש בעכבר ובמקלדת גם במידה )

שלום מצורפת תשובתו של פרופסור עוזיאל- מומחה בראומטולוגית ילדים "יכול להיות תסמונת שימוש יתר ודלקת בגיד מומלץ להיבדק אצל ראומטולוג ילדים או אורטופד"

מנהל פורום דלקות מפרקים