כאבי פרקים בהריון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/05/2013 | 20:33 | מאת: עדי

שלום רב אני בשבוע 39 וסובלת מבצקות חמורות ביידים וברגלים. לאחרונה התחילו כאבים בפרקי היד (האצבעות ומפרק היד) במקביל התחיל לי גם כאב מתחת לזרת ביד הימנית. נאמר לי על ידי רופא הנשים שלי שזה נגרם על יד הבצקות החמורות והכל יעבור אוטוטו אחרי הלידה. בנוסף הוא אמר שהוא לא ממליץ על וולטרן שכן הוא חודר שליה. בשורה התחתונה הוא יעץ לי "לסבול בשקט". אני לא נרדמת בלילה מכאב. בבקרים לוקח לי שעה להשמיש את הידיים שלי. אני לא מצליחה להקליד כמו שצריך ובטח לא להחזיר עט. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים? משכך כאבים שאני יכולה לקחת ובטוח לנשים בהריון? אשמח מאוד לתשובתך שבוע טוב

שלום תרופות נוגדות דלקת אינו מומלצות בתקופה הקרובה ללידה. ניתן לקחת אקמול. במידה והכאב אינו חולף לאחר הלידה והירידה בבצקת ממליץ שתפני לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים