דלקת פרקים חוזרת פעם שניה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/05/2013 | 23:49 | מאת: לודמילה

שלום דר לפני שנתיים לבעלי התחילה דלקת פרקים ברגל ומינית בקרסול חודשיים לא יכל ללכת בכלל , היתחלנו טיפול ב מטרוטקסט במשך שנה אזר לו אבל לא ממש עדיין היו כאבים וסבל בלחות , ואז הפסקנו טיפול במטר וטקסט בגלל שרצינו להביא ילד , והוא לא שתה שום תרופות . כאבים חזרו ואז עשינו קורס של פרידנזלון במשל 3 חודשים כל שבוע ירדנו במימון עד שהפסיק , לפני זמן קצר דלקת חזרה אבל כבר ביד ומינית במרפק , רגל פחות או יותר אבל דלת חזרה לא יכול לעזיז יד בכלל טור לרופא צריך לחקות חודשיים , רופאת מחשפה אמרה שהדלקת חזרה בגדול לפי בקירות דם . רציתי לדעת מה אפשר לעשות ועם להמשיך בטיפול של מטרוטקסט הוא לקח 12.5 מל בשבוע .. עם להתחיל בתיפוף לפני רופא כיכר צריך לחקות הרבה זמן .. מה אתה ממליץ?? תודה רבה ..

שלום ההצעה הכי פרקטית. שרופא המשפחה יצור קשר עם הראומטולוג ויקבל המלצה טלפונית עד שמגיע התור.

מנהל פורום דלקות מפרקים