פעילות גופנית עם דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/05/2013 | 19:41 | מאת: דיוויד

ד"ר קמחי שלום, אני סובל מהתלקחות של דלקת מפרקים בכפות הרגליים, בעיקר באזור הקרסוליים. אני מעוניין לעסוק בפעילות גופנית אירובית. האם רכיבה על אופניים, כשעה ביום, תזיק למפרקים ותחריף את הדלקת? אם כן, איזו פעילות מומלצת במצבי? בתודה מראש, דיוויד

שלום ישנן דלקות שונות המחמירות עם פעילות גופנית. השאלה הראשונה היא האם אתה מטופל מספיק טוב והאם אפשר למנוע את הדלקת ( תרופתית). אם מיצית את הטיפול הרפואי מדובר בשאלה אמפירית שרק אתה תוכל לענות עליה לאחר בדיקה של סוגי פעילות שונים. מכל מקום דלקת מתמשכת אינה רצוייה והיא פוגעת לאורך זמן במפרק.

מנהל פורום דלקות מפרקים