נדרש פורום לתסמונת סיוגרן -SJIOGREN SYNDROM

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/04/2013 | 02:22 | מאת: יהודית

תסמונת סיוגרן, אנא רכזו מידע ואפשרות לשאלות באתר שיוקדש באופן ייחודי לתמונת סיוגרן,זו מחלה הפוגעת מאד באיכות החיים , ברב המערכות- וחייבים להעלות את המודעות ולהכיר אותה , אפילו חלק מציבור הרופאים אינה מודע אליה, נא ליצור פורום חדש , שיהיה קו קשר למחלה , ורצוי ונחוץ להעלות את המודעות של הכלל למחלה זו והשפעותיה על איכות חיים גרועה. תודה על שיתוף הפעולה

02/05/2013 | 08:34 | מאת: צוות האתר
אנו מודים לך על פנייתך ונשקול בחיוב לפרסם כתבה על המחלה צוות האתר

מנהל פורום דלקות מפרקים