כדורים ביולוגיים לטיפול בדלקת פרקים JRA+לופוס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/04/2013 | 15:58 | מאת: לאה

אני סובלת מגיל צעיר מJRA בהריון שני התפתח גם לופוס. במהלך השנים הרבות טופלתי בכל סוגי הטיפולים שהיו מקובלים (אספירין,זהב וכו) כיום אני מוגבלת מאוד בכל מפרקי הגוף. אני מטופלת בפלקוויניל 200 מג' וערבה. הראומטולוג טוען שלפי הבדיקות הדלקת פעילה וצריך להחליף לכדורים ביולוגיים. שאלתי מה הם כדורים אלו ומה הסיכונים ותופעות לוואי בלקיחתם?

שלום את מספרת על בעייה מורכבת יחסית. צריך להחליט איזו מחה דומיננטית יותר ובהתאם יש טיפולים ביולוגיים שונים שניתן להציע.

מנהל פורום דלקות מפרקים