טניס אלבו ושחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/04/2013 | 14:54 | מאת: בתיה

שלום מזה כארבע שנים שאני סובלת מטניס אלבו בשתי הידיים. קבלתי את כל הטיפולים . ולא נשאר מה לעשות חוץ מאשר לעבור ניתוח. כמובן שאנני רוצה. יחד עם הידים יש בעיית ברכיים שקשה לי מאוד לקום מישיבה, לרדת מדרגות וכו. אודה לכם האם יש לכם פתרון בשבילי. תודה

שלום הטיפול ב TENIS ELBOW אינו מספק כיום. אם הסבל רב עד כדי צורך בניתוח התחילי ביד הלא דומיננטית ובחני את התוצאה. לגבי הברכיים לא מסרת מספיק פרטים. גשי להבדק.

מנהל פורום דלקות מפרקים