בדיקת דם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/04/2013 | 20:09 | מאת: שרון

דר' שלום רב, לפני כחודש ימים אשתי קיבלה כאבים חריגים באזור הפרקים בגוף, כמו כן רופא המשפחה שלה שלח אותה לבדיקת דם מיוחדת וכל התוצאות היו תקינות אך בדיקת rheumatoid factor הייתה 14 כשטווח הנורמה הינו מ-0 עד 14, כמו כן לפני יומיים היינו בבדיקת אורתופד והוא אמר כי אין בעייה אורתופדית אך לפי הטענות של אשתי יש לה דלקת פרקים, השאלה שלי האם היא בסיכון לדלקת פרקים???

שלום מדובר בבדיקה יחידה גבולית . לצורך אבחנה של דלקת מפרקים יש צורך ביותר מזה. מציע להמתין מספר שבועות. אם הכאב נמשך לפנות לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים