צריך לעבור לטיפול ביולוגי אקטמרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/08/2020 | 04:52 | מאת: חיים

אני בן 79 וחולה בדלקת שגרונית כשנתיים מטופל בתרופות הרופא המליץ לאחר בדיקה וגם תוצאות בדיקות דם לעבור להזרקה שבועית של אקטמרה לפני נתן לי לעשות בדיקה של ppd מנטו ואני יצאתי חיוב של 11 הוא ביקש שאני ילך לליגה לשחפת ולעשות עוד בדיקה שלigra ויתכן שאני אצטרך לקחת אנטיביוטיקה או אולי להשאר עם התרופות הרגילות מה אתה אומר תודה

שלום זהו התהליך המקובל. חלק גדול מהזמן אנשי הליגה למניעת שחפת "מוותרים" על הצורך בטיפול מונע באנטיביוטיקה אם בדיקת ה IGRA שלילית. התהליך יהיה דומה עם כל התרופות הביולוגיות למעט אחת.

מנהל פורום דלקות מפרקים