שאלה בקשר לתרופה בשם אינטיביו.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/07/2020 | 16:54 | מאת: אהוד

שלום אני בן 26 אני חולה בדלקת מפרקים פסוריאטית (ספונדילוארתריטיס) ובקרוהן. אני לא יודע מה המחלה הראשית, ורציתי לשאול : אם המחלה הראשית שלי היא קרוהן, ואקבל טיפול באינטיביו - האם ההקלה על מצב הקרוהן, עשויה להשפיע לטובה גם על הבעיות והכאבים במפרקים ? מה ידוע על הטיפול הזה? (שאני יודע שהוא מיועד למחלת קרוהן)? יכולה להיות איתו גם הטבה למחלת מפרקים כמו שלי? תודה

שלום ההשפעה של ENTYVIO על המפרקים אינה צפויה. לפעמים מקלה ופעמים רבות לא. באופן עקרוני התרופה מיועדת לטיפול במעי בלבד. בנוסף היא לא מטפלת כלל בעור ( אם ישנה בעייה כזו). התרופות היידות שמטפלות ב3 המצבים הם נוגדות TNF

מנהל פורום דלקות מפרקים