תוצאות בדיקת רנטגן ברכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/07/2020 | 21:45 | מאת: איתי

שלום. לאמא שלי יש כאבים בברך שמאל כבר תקופה ומומחה מפרקים שלח אותה לצילום ברכיים. לאחר חזרה אליו הוא טוען שלפי הצילום ישנה שחיקה חזקה של הסחוס וכמעט מגע ישיר בין עצם לעצם והציע זריקה ואולי בשלב מאוחר יותר ניתוח. ממבט בצילום, ובהשוואה להרבה צילומים אחרים שראיתי שכן כוללים שחיקה של הסחוס, מצב שתי הברכיים נראה תקין, אך המומחה טוען שהמצב כבר חמור. האם אפשר לקבל חוות דעת מהתצלום המצורף? תודה רבה.

שלום לא הועלה צילום. הקשר בין הכאב לדרגת השחיקה הוא נמוך יחסית. ההחלטה על טיפול היא בהתאם למגבלה/כאב

מנהל פורום דלקות מפרקים