דלקת פרקים - כאבים ונפיחות במפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/03/2020 | 07:10 | מאת: מיכח

אני בת 58 בשבועיים האחרונים כל המפרקים שלי כואבים. הברך, השכמות, בכף יד ימין נתפסו לי האצבות כלפי מטה ואין אני יכולה להזיז אותן. הרופאת משפחה עשתה לי בדיקות דם ויש דלקת ותפקודי כבד לא טובים. קיבלתי טיפול פרנדניזון 20 מ ג. זה משפיע על מערכת הליסונית ועכשיו עם הקורונה אני מפחדת יותר. אשמח לקבל את דעתך על התרופה שהיא בעצם סטרואידים ומה עלי לעשות.

שלום אם אכן מדובר בדלקת מפרקים סטרואידים הם בעלי ההשפעה המהירה ביותר. התרופות האחרות הניתנות גם הן בדרך כלל מדכאות את מערכת החיסון כך שאין מנוס מזה גם בתקופת הקורונה אם רוצים הקלה. יש צורך כמובן להשמר שבעתיים בריאות שלמה

מנהל פורום דלקות מפרקים