כאבי צוואר ועיניים ליהי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/02/2020 | 12:16 | מאת: ליהי

היי, שמי ליהי בת 33 הופניתי לבדיקות בעקבות יובש בעיניים, כאבי צוואר שמקרינים לראש ולעין ( קיימים בלטי דיסק c3 c4 c5 c6 בmri צוואר, mri ראש תקין),כאבי שכמות ותופעה שהחלה לפני חצי שנה של עצמים צפים בעין חוטים ונקודות שחורות שמאוד מטרידות אותי ( לרמת חרדה) כאשר בדיקות עיניים חוזרות ונשנות הראו שהכל תקין לחלוטין ולא רואים דבר... ANA ANA TITER תוצאהBORD 1:40 ANA PATTERN Cytoplsm+Spekl DNA AB CONF - NEGATIVA בנוסף היו בדיקות נוספות שיצאו בטווח הנורמה: ESR - 8 0.04 - בטווח הנורמה RH FACTOR קטן מ15 ERS 8 בטווח הנורמה DNA AB - 14 הטווח מ0 עד 6 DNA CONF - NEGATIVA RNP 0.2 Sm קטן מ0.2 RNP A 0.2 RNP 68 קטן מ 0.2 Smrnp קטן מ0.2 SSA-60 קטן מ0.2 SSA 52 קטן מ0.2 CHROMATIN קטן מ0.2 ANTI JO קטן מ0.2 SCL 70 קטן מ0.2 ANTICENTRO MERE קטן מ0.2 SSA SINGLE קטן מ0.2 SSB SINGLE קטן מ0.2 RIBOSOMAL P- קטן מ0.2 CRP 0.04 R FACTOR קטן מ15 האם הבדיקות תקינות? האם אני צריכה בדיקת ראומטולוג, לדברי רופאת המשפחה הבדיקות תקינות לכן אין מקום לפנות לראמוטולוג

שלום הבדיקות המצורפות נראות תקינות. התלונות אינן משתייכות באופן קלאסי לבעייה ראומטולוגית ברורה.

מנהל פורום דלקות מפרקים