פריחה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/03/2013 | 16:13 | מאת: אלי

נער בן 16 התחיל לקבל ערבה לפני 12 שבועות, בגלל דלקת פסוריאטית. זו מאד עזרה. לפני שבוע החל אצלו גירוד בעיקר בידיים וברגליים. רק בידיים הופיעו מעין כדורים קטנטנים אדומים לבנים הבולטים קצת מעל פני העור. רופא עור אמר שיש פריחה וכן אבחן DERMOGRAPHISM. האם הפריחה או הדרמוגרפיזם הם בעקבות הערבה? האם צריך להפסיק את הערבה אם הטיםול שרופא העור נתן לא יעזור?

שלום ערבה עלולה לגרום לפריחה . הפריחה המדאיגה היא זו שאינה נעלמת. מכיון שהתרופה נשארת זמן רב בגוף לאחר הפסקתה יש בעייה רק להפסיק ולבדוק. יש צורך לערב את הראומטולוג המטפל.יש שיטה להחיש את קצב פינוי התרופה מהגוף.

מנהל פורום דלקות מפרקים