דלקת פרקים בכתף וכתף קפואה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/02/2020 | 20:11 | מאת: אורלי

האם כתף קפואה היא אחת מהמחלות שכלולות במחלה הכוללת של דלקת פרקים בכתף ? לפני שנה אובחנתי בכתף קפואה , מאז ועד היום יש לי כאבים והגבלה בתנועות הכתף, כשפניתי לאחרונה לאותו אורטופד אז הוא איבחן את הכאבים וההגבלה כדלקת פרקים, קצת מבולבלת ממה שרשום באינטרנט. תודה

שלום כתף "קפואה" הינה מחלה ספציפית שסיבתה אינה לגמרי מובנת והמהלך שלה אורך כשנה וחצי ומשתפר בדר"כ באופן ספונטני עם מעט מאד יכולת להתערבות מעבר לנוגדי כאב ופיזיוטרפיה. המעקב נעשה בדר"כ על ידי אורטופדים מומחים בנושא כתף

מנהל פורום דלקות מפרקים