דלקת פרקים ניוונית באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/03/2013 | 11:27 | מאת: שרית

אני סובלת מדלקת פרקים ניוונית בברכיים וגם באצבעות הידיים. אני עובדת כקלדנית. רציתי לשאול האם המשך עבודתי כקלדנית (אני חווה קשיים בהקלדה בעיקר בהקלדה מאומצת וממושכת - מה שלא היה לפני שחליתי) יכול לדרד את מצבי?

שלום אני סבור שאת יכולה להמשיך בעבודתך אם זה לא מסב לך כאב רב

10/03/2013 | 08:55 | מאת: שרית

הבעיה היא שבחודשים האחרונים אני מרגישה את הכאב גם בעת מנוחה, זה קורה בעיקר בזמנים שבהם אני מקלידה... זה משפיע גם על חוסר יכולת לתפקד כמו פעם עם הידיים בבית - קשה לי פתוח קופסאות, לקלף, לגרד וכל לחץ כלשהו על אצבעות הידיים לא נעים לי. זה מפחיד אותי. האם יש עליי בכל זאת להפסיק את עבודת הקלדנות? שמא היא גורמת לשחיקה מואצת? אודה לך מאוד על תשובה כנה.

מנהל פורום דלקות מפרקים