תוצאות בדיקת דם - ANA

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/12/2019 | 20:01 | מאת: דא

שלום, אני סובלת ממיגרנות ו-tension headec שכולל כאבים בקרקפת, צוואר ושכמות ובעיקר בנקודת החיבור של השרירים לבסיס הגולגולת. נוירולוג שלח אותי לבדיקת ANA. האם התוצאות מרמזות על איזושהי מחלה אוטואימונית? Anticentromer ab=6.9 Ana pattern=positive Ana titer=1:80 שאר התוצאות בנורמה או שליליות

שלום בדיקת ה ANA צריכה להיות בהקשר של תלונות רלבנטיות רבות מהבדיקות הנ"ל הן טעויות מעבדה. יש בדרך כלל בדיקת אימות מצורפת לבדיקות אלו.

מנהל פורום דלקות מפרקים