דלקת - שריר תפוס ולהפך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/02/2013 | 11:03 | מאת: שי בן דוד

שלום, בן 33 סובל מדלקת שדרה מקשחת כ9 שנים. רציתי לדעת האם בגלל ההדלקת שרירי הזוקפים כואבים ונתפסים? אם כן , איך התהליך הזה מתרחש מבחינה ביולוגית? נ.ב. בעבר הייתי מטופל בהומירה כשנה, עם הזמן היא פחות ופחות הועילה. כיום מטופל ע"י תזונה, שיפור משמעותי, ממליץ :) אך עדיין כואב לפעמים..

שלום בדר"כ מקור הכאב אינו בשרירים. אם ההומירה עובדת פחות אפשר למצוא אלטרנטיבה

03/03/2013 | 13:06 | מאת: שי בן דוד

נכון , מקור הכאב, ומקור הבעיה הוא לא השריר אלא הדלקת. וזה בדיוק השאלה שלי, למה נתפסים לי השרירים, בדק האחד מהזוקפים, ומשבית אותי ליום יומיים עד שהם משתחררים..

מנהל פורום דלקות מפרקים