דלקת בשורש האצבע לאחר איגרוף שאיננה עוברת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/10/2019 | 17:11 | מאת: ישי גבריאל

שלום רב. בזמן האחרון התחלתי להתאמן באגרוף תאילנדי. לאחר כשבוע אינטנסיבי של אימונים הרגשתי כאב בשורש האצבע האמתעית ביד ימין-חיבור האצבע וכף היד. תוכך כדי איגרוף יש כאב באיזור ולאחר האימון תמיד יש שם קצת נוזלים- מתחושה אישית שלי ובמגע עם האיזור. נתתי לאיזור מנוחה של איזור השלושה שבועות וחזרתי להתאמן- באימון הראשון שחזרתי הדבר נותר ללא שינוי ושוב בסוף האימון חזקה הנפיחות לאיזור. מה מומלץ לעשות?

שלום נראה שנגרם נזק כתוצאה מהאימון. לעיתים מדובר בשבר קטן או נזק לרצועה. לעיתים רחוקות יותר יכולה להגם דלקת במפרק. מציע להניח לאגרוף ולפנות לרופא לבדיקה

מנהל פורום דלקות מפרקים