יומירה לדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/02/2013 | 18:14 | מאת: דנה

שלום אני בת 51 עם דלקת פרקים במצב של שינויים מיפרקיים.הבדיקות מראות שהכל בסדר אצלי ואפילו אין מחלה... הראומטולג רשם לי את יומירה התרופה הביולוגית. כדי לעצור את התדרדרות המחלה.ומנגד אמר, שהמצב אצלי הוא כמו "שדה חרוך" ולא כמו אש,כאילו שהמחלה לא פעילה. רק שמידי פעם המחלה כמו "דופקת בדלת" ומודיעה על קיומה...(סליחה על הציוריות)שאלתי היא, אם המחלה רדומה אצלי,האם התרופה הנ"ל עלולה להצית אותה מחדש? האם כדאי לי בכלל לקחת סיכון כזה? עליי לציין שאני עובדת ומתפקדת מצויין . (רק מראה המיפרקים די נורא...) בתודה רבה!

שלום אני מניח שהראומטולוג שלך מודאג -בצדק ,מעתיד המפרקים שעדיין לא נפגעו. התרופה לא תחמיר את המצב. אם היא תיטיב איתו -רק הניסיון יגיד. צריך לזכור שמדובר בפעולה הפיכה. כלומר בכל זמן ניתן להפסיק את התרופה. נשמע שיש לך רק אפשרות להרוויח. בהצלחה

12/02/2013 | 22:06 | מאת: דנה

נודע לי שנמצא קשר הדוק בין יומירה להופעת מחלת הסרטן פי 3 בחולים שקיבלו את היומירה. מה דעתך על המחקר הנ"ל? חוששת להסתכן

מנהל פורום דלקות מפרקים