התלקחות לאחר שנים של רמיסייה בעקבות רמיקייד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/07/2019 | 20:43 | מאת: רויטל

בת 36, מאובחנת מגיל 18 עם RA. מגיל 22 עד 26 קיבלתי רמיקייד שהביא לרמיסיה מוחלטת. היתה התפרצות אחת מאוד משמעותית שטופלה בסטרואידים באשפוז, אך מלבד זה - הכל היה בסדר. בימים האחרונים היתה התלקחות, לא כזו שמשביתה אך בהחלט מציקה. אני כבר לא גרה בארץ ויותר קשה לי להתייעץ ולקבל טיפול. לבעיה אחרת (סינדרום בברכיים) מקבלת נוגד דלקת לא סטרואידי שלא ממש מסייע בהרגעת ה RA. לאיזה טיפול כדאי לי לכוון ? סטרואידים או לחזור לרמיקייד?

שלום פרטים רבים חסרים כדי לתת יעוץ מושכל. אין מנוס מפנייה לראומטולוג והחלטה משותפת על המשך הטיפול. במידה ואינו זמין לך מיידית ואת בטוחה שמה שיש כעת דומה לדלקת שהיתה בעבר ממליץ לתעד במצלמה את הנפיחות במפרקים השונים ולקבל מרופא אחר סטרואידים למספר ימים עד שתגיעי לראומטולוג. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים