לופוס- הפסקת פלקוניל ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/06/2019 | 00:27 | מאת: יואב

שלום רב, לאחרונה הרופא החליט להפסיק לי את הפלקוניל, לאחר שלקחתי תרופה זו במשך 20 שנה לטיפול בלופוס ההפסקה זה עקב חשד של הרעה במצב הראייה שלי מאז שהפסקתי חלה ירידה ברמות ה B12 שלי, וכמו כן אני חש כאבי ראש, עייפות וכאילו הרגשה של ורטיגו או חוסר התמצאות האם יש קשר ישיר להפסקת התרופה ? אשמח לשמוע חוות דעתך

שלום רב לא מוכרת השפעה של פלקניל על B12 וגם לא צפויה הרגשת ורטיגו וחוסר התמצאות. יש לחפש סיבה נפרדת לתופעות אילו.

מנהל פורום דלקות מפרקים