כאב בצוואר שלא עובר כבר יותר מחודש וחצי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/03/2019 | 10:24 | מאת: שנאל

כואב לי הצוואר כבר כמעט יותר מחודש וחצי , קשה לי להזיז אותו ימינה ושמאלה , בשבוע האחרון התלווה לכאב גם כאב של פתיחת הלסת , מה עלי לעשות ? הרופא נתן לי תרופה לריפוי השרירים (מוסקול) וזה פשוט לא עוזר . תודה .

שלום יש מעט מידי פרטים ( למשל האם יש חום, הפרעה בתפקוד הידיים או הרגליים, ירידה במשקל) . אם ישנם סימנים של נזק נוירולוגי או סימנים למחלה כללית יש מקום להדמייה של הצוואר ( צילום כהתחלה או סיטי בהמשך)

מנהל פורום דלקות מפרקים