דלקת מפרקים ילדים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/01/2013 | 13:20 | מאת: הדר

ביתי בת ה-8 סובלת מגיל 3 מכאבים לסירוגין בעצמות הידיים והרגליים, בפרקי הידיים, מתחת לבית השחי, כפות הרגליים. לטענת האורטופד ייתכן שאלו כאבי גדילה. לטענת הראומטולוג (לאחר בדיקת דם), לא נראה שזוהי דלקת במפרקים. פנינו גם לטיפול פסיכולוגי. האם קיימת בדיקה חד משמעית לקביעה האם מדובר בדלקת מפרקים, או שמא זה נתון לפרשנות? לאן עליי לפנות בנוסף?

שלום לחלק מדלקות המפרקים אין בדיקות דם מכוונות. אם בדק אותה ראומטולוג ילדים אני סבור שאפשר להית רגוע בנושא זה

מנהל פורום דלקות מפרקים