ספונדיל אטרופאטי דלקות גידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/03/2019 | 07:47 | מאת: אורי

שלום לך דק עודד קימחי לפני מספר שנים החלו כאבים מהאגן ורגליים בעת הליכה לפני שלוש שנים התפשט לגב שכמות לכול נקודות החיבור בגוף נוקשות וכאב איום ונורא לפני מספר חודשים מומחה איבחן אותי בדלקת חוליות היקפית עברתי בדיקותדם והממצאים כולל mri אגן היו תיקנות למעט ניטרופלים. לפני שלוש שנים אובחן בכתף זיהום דלקת סניבואלית. חמורה שבה נפגע הסחוס וגידים ניקרעו. עברתי ניתוח. קשה לאחר האיבחון. של הדלקת חוליות התחלתי טיפול ביומירה שלא היטיב עברתי לאברנל ואז התנפחה לי האצבה ביד והרופא קרא לזה אנטיזיס גם האברנל לא עבד עברתי לקוסטנטיקס שהיטיבה חלקית ארבעה חודשים ואני עדיין סובל מכאבים מטורפים לא מזמן דלקת בחניכיים הקדמיות הרופא שיניים אמר שיש דלקת שפגעה בשן יש לציין שמספר רופאים שללו פיברו. ההמלצה כרגע לעבור לסימיזה כבר לא יודע מה יש לי ומה לעשות אודה לך על תשובתך

שלום אתה מתאר מהלך מורכב מכדי לתת תשובה ללא בדיקתך ומעבר על ההיסטוריה הרפואית שלך. מכיון שכבר קיבלת את רוב הטיפולים האפשריים לדלקת מפרקים מקשחת רצוי שההחלטה תתקבל על ידי הראומטולוג שמכיר אותך כל השנים.

מנהל פורום דלקות מפרקים