כאבים במפרקים שונים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/03/2010 | 19:25 | מאת: רינת

שלום לך ד"ר קמחי! בהמשך לתשובתך בהקשר לדלקת בכתף ימני.עלי לציין שהנני סובלת מכאבים במפרקים שונים כגון כף יד,מפרק יד,,צוור ושכמות,עלי לציין שעברתי ת.דרכים לפני שלוש שנים,מפגיעת רכבי מאחור פלג גופי העליון היטלטל בחוזקה.וסבורני שמאז הנני סובלת מכאבי ראש צוור ושכמות טופלתי במשככי כאבים.פיזיוטרפיה.אך ללא הועיל.(אגב,עבודתי הינה מול מחשב ומאוד קשה לי לתפקד).

שלום רינת לצערי ישנם אנשים רבים הסובלים מכאב מהסוג שאת מתארת לאחר תאונות שונות. אין בידינו פתרונות טובים לתסמונות כאב כאלה אך בהחלט ניתן להקל בשילוב של פעילות גופנית ותרופות. עבודה מול מחשב עשויה להיות בעיתית אם העמדה אינה בנויה טוב מבינה ארגונומית ומבחינת הרגלי העבודה שלך. כדאי להתיעץ עם מרפא בעיסוק או פיזוטרפיסט העוסקים בנשואים אלו. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים