שילוב תרופות וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/01/2019 | 12:39 | מאת: מיכל

שלום, בת 31, יש לי תינוקת בת שנה ו 4 חודשים. מאז הלידה אני סובלת מכאבי פרקים. התחלתי טיפול של פרדינזון 5 מ"ג ופלקווניל 200 מ"ג כל יום. אני מעוניינת בהריון נוסף, הרופאה שלי אמרה שזה אפשרי אבל בחודשים האחרונים אני שמה לב שאני לא מצליחה לעקוב אחרי הביוץ שלי והתחלתי לחשוב שאולי זה בגלל הכדורים שאני לוקחת. בנוסף, האם מותר לשלב גם חומצה פולית וויטמינים כמו D ואומגה 3 יחד עם התרופות שאני לוקחת? תודה

שלום אפשר להכנס להריון עם מינון נמוך כזה של פרדניזון ועם פלקניל. אין כל בעייה ליטול חומצה פולית ( אפילו מומלץ)

מנהל פורום דלקות מפרקים