דלקת בגיד המרפק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/01/2013 | 22:26 | מאת: אוראל

שלום דוקטור, לפניי חודש לערך החלו לי כאבים במרפק שמאל הפסקתי להתאמן ולאחר שבוע הלכתי לרופא , הוא אמר שיש לי כנראה דלקת ורגישות במערכת העצבים ושעליי להפסיק להתאמן למשך חודש (שבוע כבר עבר אז כנראה עוד 3 שבועות) עברו שבועיים וחצי , כל יום שמתי תומכים ומשחות אנטי דלקתיות כמו Ice Power ווולטרן אמולג'ל הכאב לא ממש משתפר ואני ממש מיואש כי אני מושפע מאוד מהפציעה הזאת באימונים שלי. מה הדרך הכי מהירה לטפל בזה? יש לציין שאני בן 15.5 אשמח אם תענה במהרה ! תודה רבה

שלום פציעות באיזור המרפק מחלימות לאט מאוד.המושג רגישות במערכת העצבים אינו מוכר לי. במידה ונגרם נזק לגיד או לרצועה יש לתת לה להחלים. הבעייה העיקרית באימוני כוח בעיקר אצל צעירים היא שהשרירים מתפתחים ומתחזקים מאוד מהר אל לא כך עם הגידים והרצועות. אם מתעלמים מהצורך באימון מאוד מדורג הפציעות הללו גורמות לבסוף לנסיגה מהירה וארוכה בהישגי האימון.

20/01/2013 | 20:57 | מאת: אוראל

מה אתה ממליץ לי לעשות? כי אני באמת שלא יכול להפסיק להתאמן לתקופה ארוכה , הפסקתי כמעט חודש ואני מתקשה מאוד... שמעתי משהו על זריקת קורטיזון זה אפשרי? תודה על התשובה המהירה.

מנהל פורום דלקות מפרקים