טיפול ביאולוגי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/01/2013 | 11:49 | מאת: זאב

בן 16 סובל מדלקת פסוריאטית בברך. לפני 5 חודשים הוזרקו לו סטרואידים לברך. הייתה תגובה. לאחר מכן הוזרק אנברל לברך, המתנו חודש ולא עזר. החל לקבל מטוטרקסט. הייתה תגובה למטוטרקסט, הנוזל החופשי נעלם אך עדיין הברך נפוחה. אבל בשל עליית אינזימי כבד לאחר חודשיים מתחילת הנטילה, זה הופסק ועבר לערבה אותה מקבל זה חודש, אך הברך עדיין נפוחה. האם כדאי לעבור לתרופה ביאולוגית או טיפול מקומי כלשהו בברך כמו הזרקה?

שלום המהלך הטיפולי המתואר לא רגיל. קשה לדעת מה עבד ומה לא. מציע שיהיה במעקב ראומטולוגי מסודר במקום אחד.

מנהל פורום דלקות מפרקים