כאבים באגן עליון ימני

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/07/2018 | 10:19 | מאת: עופרה

מזה כשמונה חודשים אני סובלת מכאב בלתי נסבל באגן הימני וזאת לאחר קימה מהמיטה בבוקר. הכאב חולף לאחר כ50 דקות. במשך היום אין שום מגבלת תנועה. מה עושים להקלת או היעלמות הכאב. גילי 72 שנים. תודה.

שלום בראש ובראשונב צריך לבדוק אותך כדי להבין את מקור הכאבץ האם במפרק הירך? האם המקור בעמוד השדרה? העובדה שהכאב נעלם במשך היום ואין מגבלה מרמזת שאין קרוב לודאי מעורבות של מפרק הירך. בינתיים אין מניעה ליטול טיפול נוגד כאב להקלה.

מנהל פורום דלקות מפרקים