לחץ ןכאב בגב העליון לחץ חזקק בעת נשימה עמוקה יש קליקים מהמקום הכןאב

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/07/2018 | 02:08 | מאת: עידן

שלום בשנה אחרןנה יש לי גמישןת יתר במפרקיפ כןאב לי ידיפ רגלים בטן בדיקוצ של הבטן כןל הדמיןצ של הבטן גב צוןאר צקיניפ יש לי בחצי שנה אחרונה כאביפ בגב העליון תחושה של לחץ חזק בגס העליון באמצע הגב ןבקרום הריאוצ כןאב גם שלןקח נשימה עמוקה מרגיש קליקים מהמקופ הכןאב מרגיש שמשו לוחץ על הנשימה ןלחץ בצןואר בדיקןת דם תקינות צילום חזה גם srp לא גבןה מה שהכי מפריע זה הכאב והלחץ בגב העליון משו לןחץ על נשימה הלכתי למיןן עשו צילום בדיקות דם ושחררו לבית MRI גב צןןאר תקינים גב בקע קטן ימני צוןאאאר בקע דיסק נושק בשק הטקלי בדיקות של הלב תקינות משו לוחץ על הנשימה ןכטבים חזקים בגב העלייון אמצע הגב ובשתי הצדדים של קרום הריאןצ גפ כואב... בן 27 תןדה

שלום מהתאור שלך לא נראה שיש קשר ברור בין ממצאי הדימות לתלונות שלך. כדאי להבדק על ידי אורטופד/ראומטולוג ולהבין אם יש משהו הפיך/בר טיפול.

מנהל פורום דלקות מפרקים