דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/01/2013 | 16:10 | מאת: רפיף

אני בת 27 לפני חודש הרגשתי כאב חזק בכל המפרקים בגוף ויצא לי פריחה ברגליים אחרי 3ימים נעלמה אבל עדין סובלת מכאבים בכל הגוף אמרו לי שזה דלקת מפרקים ובבדיקות הדם התברר שיש אנמיה קלה לפני כמה ימים ראית בכל הידיים והבטן וגם בפנים שלי פריחה כמו שהיתה לפני חודש רוצה לדעת אם זה מהדלקת או שזה בגלל האנמיה ? ועדיף ללכת לבית חולים או שלא חשוב ??? ותודה

שלום בהחלט יתכן קשר בין דלקת מפרקים ופריחה. מכיון שהדברים אינם מסתדרים רצוי שתלכי להבדק אצל ראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים