כאב ברך ברגל שמאל ,נשלחתי לצילום

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/05/2018 | 11:26 | מאת: אלינור פרץ

החל לי כאב בברך שתוך שלושה ימים התנפח עד שלא יכולתי לעמוד והתחלתי לצלוע , הרופא נתן לי אטופן וצילום ברך , התשובה מלחיצה אותי ואורטופד יש רק עוד 10 ימים ,מבקשת פרוש לתשובות הצילום , יש לציין שאני בת 43 . תודה מראש התשובה היא: שינויים אוסטיאוארטריטיים מלווים בהיצרות קלה של המרווח הפירקי במדור הפנימי

שלום השאלה החשובה היא מדוע התנפחה הברך. יש מקום להוציא את הנוזל ולבדוק אותו. תשובת הצילום אינה ספציפית.

מנהל פורום דלקות מפרקים