קלדנית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/01/2013 | 10:29 | מאת: ליאת

שלום, אני קלדנית שנים רבות והעבודה שלי לעתים עמוסה מאוד, בשנה וחצי האחרונות אני חשה בכאבים בפרקי האצבעות, לאחר הקלדה אני מרגישה את הכאב יותר. כמו כן אני סובלת מכאבי ברכיים (הרופא אבחן גמישות יתר) כנראה שמה שיש לי זה אוסטאוארטריטיס. השאלה שלי - האם ההקלדה מחמירה מצב ניווני? האם עדיף להפסיק עבודת הקלדנות כדי לאפשר ליד לנוח ולהחלים או לפחות לא להחמיר את המצב?

שלום אין הוכחה ברורה שעומס מהסוג שאת מתארת מחמיר את מצב האצבעות. באפן אינטואיטיבי היתי ממליץ לא לעסוק בעבודה הגורמת לך סבל.

מנהל פורום דלקות מפרקים