דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/12/2012 | 20:51 | מאת: גילה

אני בת 52 רוכבת אופניים, בשנתיים האחרונות סובלת ממחלת הפסוריאזיס ודלקת פרקים. כאבי הברכיים הם עד כדי אי יכולת עמידה או הליכה. כל רופא אמר שזו מחלה אחרת כגון פיברומיאלגיה שינויים ניווניים ודלקת פרקים. עשיתי us ונאמר לי שיש חלקיקים בלתי מזוהים בברך עם נוזל שאינם יודעים מהו אני מבקשת שתעזרו לי לדעת מה יש לי כי כל רופא אומר לי מחלה אחרת.

שלום כאשר ישנם חילוקי דעות לגבי האבחנה בודאי שהפורמט של תשובה באינטרנט אינו מספק. הדרך היחידה היא לשמוע אותך, לבדוק אותך ולעבור על הצילומים והבדיקות.

מנהל פורום דלקות מפרקים