סקרואיליטיס וכאבים בשאר הגוף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/04/2018 | 07:10 | מאת: סיגל

האם יכול ליהיות מסקרואיליטיס קושי ממשי בהליכה הכולל כאבים באגן עד לכפות הרגליים?..כל בדיקות הדם לדלקת יוצאות תקינות אבל בכל הדמייה של כתף אגן מרפק תמיד יש דלקת איך מסבירים את זה..תודה על העזרה

שלום סקרואיליאטיס יכולה לגרום לכאב בדריכה לאורך העכוז והירכיים. בדרך כלל הכאב לא מוקרן מתחת לברך . יתכן שצריך לחפש מרכיב נוסף המסביר את הכאבים בכפות הרגלים כמו למשל דלקת בכפות הרגליים עצמן או לחץ על עצבים המקרין לכפות הרגליים. במצב המתואר פעמים רבות אין מדדי דלקת מוגברים. מעורבות דלקתית של כתפיים ומפרקים אחרים יכולה להיות חלק ממחלת היסוד.

12/04/2018 | 08:43 | מאת: סיגל

תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים