לחץ בגב העליון וכאב בעת נשימה עמוקה יש קליקים מהמקום שכואב

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/04/2018 | 01:50 | מאת: עידן

שלום אני בן 27 יש לי חצי שנה לחץ בגב העליון וכאבים באמצע בגב העליון שלוקח נשימה עמוקה קבועה יש רעש של קליקים מהגב העליון מאיפה שלוחץ וכואב לי כאב די חזק באמצע בגב עליו עם תחושת לחץ שם וקליקים מישם שלוקח נשימות עמוקות?סיטי צוואר רק פריצת דיסק אני חושב זה ממקור שרירי הלחץ והכאב בגב העליון אשמח לשמוע את דעתך תודה

שלום אתה מתאר כאב מכני. כלומר כאב המופק בתנועה ספציפית. זה נגרם בדר"כ כתוצאה מבעיות מבניות. לעיתים מדובר בבעיה מבנית מאד קטנה אך גורמת לסבל רב. יש מקום להתיעץ עם אורטופד עמוד שדרה.

מנהל פורום דלקות מפרקים