קרוהן שהתפשט למפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/01/2018 | 21:11 | מאת: אבי

שלום רב אני חולה קרוהן וכעת נודה לי כי הדלקת התפשטה לי למפרקים ולגב, מאמינים כי הטיפול הסטרואידים למחלת הקרוהן יעזור לי גם עם הכאבים במפרקים ו בגב האם זה באמת יכול לעזור ? ובנוסף הייתי שמח לדעת האם יהיה ניתן לנסות לטפל בכאבים אם הסטרואידים לקרוהן לא יעזרו? בתודה מראש אבי

שלום סטרואידים אינם הפתרון לקרוהן או לדלקת המפרקים. תופעות הלוואי שלהם לאורך זמן רבות מידי במיננים הנדרשים לשליטה במחלה. יש להיועץ עם רופא מערכת העיכול והראומטולוג כדי שישתפו פעולה ביניהם וימצאו טיפול שיועיל לשתי הבעיות.

מנהל פורום דלקות מפרקים