תוצאות מיפוי עצמות ...

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/01/2018 | 19:20 | מאת: אורלי

שבת שלום ד"ר קמחי , אני אחרי מיפוי עצמות ורציתי לשתף אותך בתוצאות - קליטת יתר בעצם טריקאטרום יד שמאל וקליטת יתר באפיפיזה דיסטלית של אולנה ימנית , הדגשה של קליטת חומר בפרקים אינטרדיגיתליים בשתי כפות ידיים . קליטת יתר בכתפיים שיכולה להתאים לפגיעה ברצועות . קליטת יתר lt-mtp-l שיכולה להתאים לססמוידיטיס . קליטת יתר קלה בקרסוליים שיכולה להתאים לעומס יתר . קליטת יתר בצד הפלנטרי של קלקנאוס שמאל שיכולה להיות משנית לפסצייטיס פלנטריס .זו התשובה של המיפוי שעברתי . נכון להיום אני עם כאבי תופת בכל המפרקים האלה - כתפיים , כפות ידיים , מרפקים , אגנים , ברכיים . אני מרגישה כאילו הכתפיים בכל תזוזה עוד רגע יוצאת לי מהמקום . יש לציין שלא עברתי שום טראומה שיכולה לגרום לבעיות ברצועות ולא נפלתי . לאן אני ממשיכה מכאן ? אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתעזור לי . אני יודעת שהרופאת משפחה אמרה שאני צריכה לעבור בדיקת דם anti ccp , יש לציין שהבדיקות crp/rf יצאו תקינות , ברור לי שבשביל המשך ברור אצטרך לעבור mri של אחד או שני מפרקים שהייתה בהם קליטת יתר , ברור לי גם שאין אפשרות לעבור mri מלא על כל הגוף . אני אם חד הורית לשלושה ילדים שאחד מהם בעל צרכים מיוחדים . צלצלתי למזכירה שלך דרך המושלם ורק בתחילת פברואר יש תור , ניסיתי לתפוס אותך במחלקת פנימית א ולא הצלחתי , אני כאובה ברמות שקשה לתאר במילים . אין לי בעיה להיתאשפז ב"מאיר" אבל רוצה שרק אתה תטפל בי . בבקשה ממך תעזור לי בהקדם . שבת מבורכת לך ולבני משפחתך . אין לך מושג כמה אני מעריכה רופאים שמסיעיים לחולים בפורומים , זה לא פשוט... תבורך!!!

שלום ממליץ שרופאת המשפחה שלך תיצור קשר

14/01/2018 | 22:09 | מאת: אורלי...

אבקש ממנה להיות איתך בקשר דרך פנימית א במאיר . בלי שום קשר אני מאוד רוצה שתיתן לי תשובות לגבי תוצאות המיפוי שלי . לא כתבת כלום כלום וזה מאכזב... אני ציפיתי ובשביל זה כתבתי לך מילה במילה של תוצאות המיפוי . אז אני מחכה שתסביר לי את התשובות במילים פשוטות... מחר הרופאה שלי תתקשר אלייך . תודה רבה ושבוע טוב ד"ר קמחי

מנהל פורום דלקות מפרקים