כאבים בברך לאחר ריצה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/10/2017 | 23:33 | מאת: אור בוחבוט

אהלן דוקטור, יש לי כאבים בברך הפנימית(כאילו החלק שפונה פנימה בברך שמאל) , היית לי תקופה שרצתי חודשיים שלושה די אינטסיבי ( 3- 5) ריצות בשבוע, ולא חשבתי הרבה, ואז נחתי חודש, ובשבועיים האחרונות חזרתי לרוץ, ואני מרגיש כאב בברך הפנימית, אתה יכול לעזור לי בבקשה ? תודה מראש !

שלום כאב המופיע באופן ברור בסמיכות לפעילות גופנית מרמז שמנגנון הברך אינו תקין- מיניסקוס או רצועה או מנח הברך. יש להבדק אצ אורטופד- רצוי אורטופד ספורט.

מנהל פורום דלקות מפרקים