דלקת בכתף שאינה חולפת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/09/2017 | 23:00 | מאת: אושרי

שלום רב. בן 42. מזה כחמישה חודשים שיש לי כאבים בכתף שמאל. זה התחיל לאחר שהתחלתי לעשות מקבילית. האורטופד אמר שזה דלקת ולקחתי אטודולאק. ואני עושה פזיוטראפיה אך זה עדיין לא עבר. מה דעתך ?

שלום דלקת בגיד כתוצאה ממאץ גופני יכולה להמשך זמן רב ומצריכה מצד אחד מנוחה והימנעות מתנועות מסויימות ( בדר"כ תנועות מעל גובה הכתף) ומצד שני תרגול עדין לשמירת טווחים. נוגדי כאב הם לפעמים "גשר" חיוני עד חלוף הדלקת. יש ליטול אותם בהנחיית הרופא עם אמצעי הזהירות המקובלים.

מנהל פורום דלקות מפרקים