סקרואיליאיטיס-הפסקת השפעת טיפול בזריקות יומירה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/05/2017 | 20:38 | מאת: א

שלום לפני כשנתיים אובחנתי כחולת סקרואיליאיטיס על פי MRI הייתי במצב חמור שהגיע לקשיות ידיים ורגליים גב וצוואר. אושר לי טיפול בזריקות יומירה אחת לשבועיים. לאחר יאוש במשך תקופה ארוכה, תוך כחודש לאחר תחיחת הטיפול חזרתי לחיים. לאחר שנה קיבלתי אישור מחודש לטיפול. זה לקח זמן וכחודש לא קיבלתי זריקות והמצב החמיר. אני כבר חודשיים עם הזריקות והמצב לא משתנה. יש לי כאבים חזקים מאוד באזור הידיים והרגליים. כמעט לא מסוגלת להתרומם מישיבה. כאילו הטיפול הפסיק להשפיע. ניתנו לי כדורי אתופן 600 ל10 ימים שעזרו נקודתית אבל בין כדור לכדור הכאבים חוזרים. אני בשלב של יאוש וחוסר אונים. קושי רב בתפקוד ותור לרופא ביוני ... שלא מוכן לקבל אותי קודם.. אין תורים קרובים יותר גם אצל ראומטולוגים אחרים. אפילו שלחו אותי למיון וחוץ מלהדתתף בצערי ולתת לי אתופן.. לא יכלו לעשות כלום. מה עושים? האם באמת היומירה יכולה להפסיק להשפיע? ואם כן.. מה האלטרנטיבה? אודה לתשובתכם

שלום אכן הומירה יכולה להפסיק את השפעתה במיוחד לאחר הפסקת טיפול. ישנן חלופות כגון אנברל , סימפוני בתור התחלה ובהמשך גם אפשרות של COSENTYX. פני לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים