כאבים באצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/11/2012 | 13:46 | מאת: בן

שלום, אני בן 34. כבר חודש וחצי אני סובל מכאבים בשתי אצבעות כף היד. לא מצליח להבדיל אם זה בפרקים או בגידים. אורטופד נתן לי ארקוקסיה שלא עזרה ולעשות צילום יד (יצא תקין). מה יכולה להיות הסיבה? הכאבים מאד חזקים בלילה ובבקרים.לוקח זמן עד שהיד מתחילה להתרגל לכאב ואז הכאב מופיע רק כשאני עושה תנועות מסויימות. לציין, שלעתים קרובות יש לי נפיחות בברך ימין שעוברת לרוב לבד או עם ארקוקסיה בפעם האחרונה. לפני מספר חודשים גם סבלתי מדלקת חריפה שהתפתחה בגידים המיישרים ביד כתוצאה מתנועה לא נכונה. האם צריך דווקא לאמן את האצבעות ולעשות תרגילי לחיצה עם כדור או להיפך - להרפות אותן כמה שיותר? מה עושים? לאן פונים לאבחון נכון ועזרה?

שלום פנה לראומטולוג בהחלט יתכן שאתה סובל מדלקת מפרקים ושאפשר לעזור לך.

מנהל פורום דלקות מפרקים