ANTISTREPTOLYSIN O וסקרואילאיטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/12/2016 | 17:12 | מאת: איילה

שלום, מזה כשנה אני סובלת מכאבי גב עם הקרנה לרגל ימין. לאחרונה הכאבים החמירו ויש תחושה של מוגבלות בתנועת האגן המלווה בדקירות ובזרמים (גם בזמן מנוחה). בדיקת EMG שעשיתי לפני כשנה הראתה כי יש פגיעה שורשית L4-L5 משמאל, ובדיקת MRI הראתה בלטי דיסק L4-L5, L5-S1. לפני כחודש האורטופד שלח אותי לבדיקות דם: ANTISTREPTOLYSIN O (526 U/ml ESR 16 RHEUMATOID FACTOR <9.69 CRP 1.09 mg/dl האם יש קשר בין ערך גבוה של ANTISTREPTOLYSIN O ותוצאות הבדיקות לסקרואילאיטיס?

שלום אין קשר בין אנטיסטרפוטליזין וסקרואילאיטיס. לא ברור לי מהמידע שמסרת מדוע עלתה השאלה של סקרואיליאיטיס. נראה שהבעייה היא הפגיעה השורשית הגורמת לכאב בגב וברגל.

מנהל פורום דלקות מפרקים