כאבים בגב כף הרגל קליטה מוגברת באזור TMT4

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/11/2012 | 07:49 | מאת: יוסף

שלום עקב תלונות בכף הרגל נישלחתי ע"י האורטופד לבצע מיפוי עצם מימצאי הבדיקה : "קיימת קליטה מוגברת באזור 4 TMT של כף רגל ימין -יתכן תהליך ארטריטי אין לראות קליטה פתולוגית בכפות הידיים ובשאר השלד " האורטופד המליץ לי לעבור טיפול בגלי הלם האם נכון לעשות זאת ומה הד"ר ממליץ תודה יוסף

שלום קשה להמליץ בלי לבדוק אותך. המיפוי הוא בדיקה שאינה אומרת מה לא בסדר אלא רק שמשהו לא בסדר. אם הכאב קשה ויש רצון לטפל רצוי להשלים בדרך כלל CT של המקום כדי להבין מהו התהליך ולתת טיפול מתאים

מנהל פורום דלקות מפרקים